Klassieke Gitaar

Published Aug 12, 21
6 min read

Capo Gitaar

Na de zomerperiode pakken we het weer op. 28-6-2014 Roland accordeons demonstratie Op 28 juni organiseren wij een middag voor accordeonisten. Van 12:00 tot 17:00 uur zal er een uitleg zijn over de accordeons van Roland en de BK7M (koperen blaasinstrumenten). Dominique Paats zal aansluitende demonstraties geven. Dominique is onder andere bekend van het Malando orkest waarmee hij diverse tournees in Nederland en het buitenland heeft gehad.

We zien u graag in onze winkel - gitaar kopen. 19-6-2014 WK actie Nog een paar uurtjes en het is zover! Onze mannen van Oranje nemen het op tegen de Australiërs. Als speciale WK actie krijgt iedere klant in onze webshop 5% korting per gescoord (Hollands) doelpunt. Let op! Deze actie is alleen geldig op 19 juni.

Elektrische Gitaar Versterker

Alle begrippen en bedieningen van de Yamaha PSR-S serie en de Tyros serie zullen in overleg met de deelnemers worden belicht. Aan een ieder die belangstelling heeft voor deze workshop, zouden wij u willen verzoeken dit via de mail te bevestigen. Dan kunnen we met het aantal deelnemers rekening houden. keyboard bank.

00 uur tot 21. 00 uur. Deelneming is gratis, en de koffie staat zoals altijd klaar! Daarnaast willen wij u uitnodigen voor het volgende: Op dezelfde dag zal Michel Voncken twee demonstraties geven met de nieuwe Tyros 5 (gitaar kopen). De demonstraties zullen van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00 zijn.

Gitaarsnaren Vervangen

Voor de mensen die aanwezig zijn heeft Michel registraties gemaakt die u mee kunt nemen naar huis (gitaarsnaren klassiek). We hopen u 5 juni te zien. De entree is gratis. 4-6-2014 Pinkstermarkt in Leek Door de pinkstermarkt in leek zijn wij tijdelijk iets moeilijker bereikbaar. Om ons te bereiken kunt u het beste vanaf Leek richting Roden rijden en dan bij de eerste rotonde de afslag Nietap nemen.

Elektrische Gitaar VersterkerDe Online Muziekwinkel Van Nederland! - Gitaar, Basgitaar

Ga eens naar: http://accordeon. radio.de/ en beluister de mooiste nummers uit het genre (boston gitaartas kopen). 27-5-2014 Hemelvaartsdag In verband met Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 29 mei gesloten. U bent vrijdag 30 mei weer van harte welkom. 26-4-2014 Koningsdag Op 26 april is onze winkel gesloten in verband met Koningsdag. U bent dinsdag 29 april weer van harte welkom in onze winkel.

Waar Is Een Goede Plek Om Gitaren Te Kopen Hier In Nederland

Zijn workshop in 2009 was snel uitverkocht en waarschijnlijk gebeurt dat dit jaar weer. Gelukkig kun je bij ons een vrijkaart (t. w.v. €120) winnen! De Master Class zal plaats vinden op 10 mei in de Tivoli Vredenburg te Utrecht. Je zult daar 3 uren doorbrengen met Steve Vai die uitleg zal geven over zijn visie en spel.

Om de vrijkaart te kunnen winnen moet je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Op de homepage van onze website https://www. muziekhuisdacapo.nl/NL vind je onderaan het kopje 'Nieuwsbrief' waar je je emailadres in kunt vullen. Klik daarna op inschrijven en je maakt kans op de vrijkaart. Meer hoef je niet te doen. gitaar bouwpakket.

Elektrische Gitaar En Versterker

l. hebben wij de eerste Yamaha keyboardworkshop gehad. Het was voor ons en de klanten die zijn geweest de eerste keer nog een beetje aftasten wat iedereen wilde weten en leren. Dit heeft ons er toe doen besluiten de komende workshops, waarvan donderdag 6 maart de tweede zal zijn, in niveaus te gaan opdelen, zodat een ieder na afloop met een goed gevoel weer huiswaarts keert.

Alle basisbegrippen en bedieningen van de Yamaha PSR-S serie en de Tyros serie zullen in overleg met de deelnemers worden belicht. Aan een ieder die belangstelling heeft voor deze 2e workshop, zouden wij u willen verzoeken dit via de mail te bevestigen (elektrische gitaar versterker). Dan kunnen we met het aantal deelnemers rekening houden.

Gitaarsnaren Kopen

Gitaar KopenTrekharmonica Kopen

00 uur tot 21. 00 uur. Deelneming is gratis, en de koffie staat zoals altijd klaar! Met vriendelijke muzikale groet, Muziekhuis Da Capo. 26-2-2014 Vrijkaarten 2e internationale Accordeonfestival We willen H. Berndt feliciteren met het winnen van de vrijkaarten voor het 2e internationale Accordeonfestival. We wensen hem veel plezier op accordeonfestival.

Naast de demonstratie is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en om de nieuwe Tyros zelf uit te proberen. Iedereen is van harte welkom en zoals altijd staat de koffie klaar. Inruil mogelijk! Kom langs 21 februari voor 10% korting bij aanschaf van Yamaha Tyros accessoires. Let op! De entree is gratis.

Beste Gitaarwinkel Nederland

Parkeergelegenheid aanwezig (gitaarband basgitaar) (accordeon kopen). We heten u graag welkom op vrijdag 21 februari vanaf 16:00. 22-1-2014 Nieuwe producten De SKB koffers zijn weer bijgevuld in onze winkel. Wil je een stevige en sterke koffer? Dan raden wij dit merk aan. Daarnaast vullen we deze week de producten van Electro Harmonix aan op onze website.

Beste Gitaarwinkel NederlandKeyboard Bank

We heten u graag welkom op vrijdag 10 januari vanaf 16:00. muziekwinkel zwolle. Inruil mogelijk! Let op! De entree is gratis. Parkeergelegenheid aanwezig. 31-12-2013 Gelukkig nieuwjaar Wij wensen jullie alvast een gelukkig nieuw jaar! Om dit alvast te vieren kunt u op 31 december profiteren van 10% korting op alle producten die u op onze website besteld! De korting zal automatisch worden verrekend in de winkelwagen.

Muziek Winkel

We zullen de winkel openen om 10:00 en weer sluiten om 17:00 uur. Zoals gewoonlijk staat de koffie weer voor jullie klaar. 24-12-2013 Serious Request Iedereen heel erg bedankt die mee heeft geholpen met geld inzamelen voor Serious Request. sopraan blokfluit kopen. We hebben vandaag een heerlijk nummertje aangevraagd om de kerstdagen in te luiden.

22-12-2013 Levertijd In verband met de feestdagen kan het zijn dat de levertijden in week 52 en 1 iets langer zijn dan u van ons gewend bent. ukulele stemapparaat. We doen ons uiterste best om dit te voorkomen en hopen op uw begrip. 19-12-2013 Gewijzigde openingstijden Op de aankomende feestdagen hebben wij andere openingstijden: - Eerste kerstdag (25 december): gesloten - Tweede kerstdag (26 december): gesloten - Oudjaarsdag (31 december): 10:00 tot 17:00 - Nieuwjaarsdag (1 januari): gesloten Wij wensen u allemaal alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar! 12-12-2013 Serious Request Dit jaar steken ook wij onze handen uit de mouwen.

Trekharmonica Kopen

000 kinderlevens per jaar en daarom steunen wij het rode kruis via 3fm met hun Serious Request actie - gitaar kopen beginner. gitaar capo kopen. Voor elke internetbestelling die bij ons gedaan wordt doneren wij 3 euro aan Serious Request. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

De winkel zal open zijn van 10:00 tot 17:00 - gitaar kopen nederland (gitaarriem kopen). Houd er wel rekening mee dat we op de avond van 4 december extra geopend zijn tot 21:00 uur. Wij wensen u namens het hele Da Capo team een prettige sinterklaas! 4-12-2013 Yamaha Tyros 5 demonstratie Eindelijk is het zover, de Yamaha Tyros 5 komt eraan.

Keyboard MedeliPeter Baartmans zal twee demonstraties geven: van 16:00 tot 18:00 en van 19:00 tot 21:00. gitaarkoffer bestellen. Naast de demonstratie is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en om de nieuwe Tyros zelf uit te proberen. Iedereen is van harte welkom en zoals altijd staat de koffie klaar. Graag tot ziens op woensdag 4 december.

Wegens het nu al grote succes is deze demo ingepland. Er is de mogelijkheid om het keyboard ook zelf te testen. De demonstratie begint om 13:00 en duurt tot 17:00. Zoals u van ons gewend bent zijn hapjes en drankjes aanwezig. We heten u graag welkom op zondag 1 december tussen 13:00 en 17:00.

More from Muziekwinkels

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetkoord En Paaltjes

Published Jan 11, 22
4 min read

Wat Kost Piano Stemmen?

Published Dec 24, 21
7 min read

Afzetpaaltje Chroom - Verhuur

Published Dec 14, 21
7 min read